blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG 4ever-michalovce
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
4EVER-Michalovce



Oriflame prišiel na trh......viac sa dočítate tu!
pridal 4EVER-Michalovce 10.4. 2008 o 15:15

Oriflame - prirodzená prvá voľba

Spoločnosť Oriflame vznikla v roku 1967 vo Švédsku. Spočiatku predávala päť výrobkov pleťovej kozmetiky. Dnes už pôsobí vo viac ako 60 krajinách celého sveta. Ročné obraty spoločnosti sa šplhajú na 500 miliónov Euro. Napriek prudkému rozmachu firmy spoločnosť nikdy neupustila od pôvodnej myšlienky zakladateľov Roberta a Jonasa af Jochnickovcov - predávať vysokokvalitné výrobky vyrobené z prírodných ingrediencií. Už od začiatku existencie sa Oriflame teší povesti medzinárodnej kozmetickej firmy preslávenej výrobou prírodnej kozmetiky v súlade s myšlienkou, že krásu si možno pestovať pomocou prírodných látok. Po stáročia sú škandinávske ženy známe po svete vďaka svojej zdravej a prirodzene krásnej pleti. Firma Oriflame vystihla podstatu tejto prirodzenej krásy kombináciou toho najlepšieho z prírody a z vedy, aby vytvorila širokú škálu výrobkov, ktoré vám pomôžu vyzerať a cítiť sa čo najlepšie. A prvoradým cieľom zostáva stať sa najväčšou kozmetickou firmou priameho predaja na svete. Predpokladom je, že výrobky Oriflame sa stanú prirodzenou prvou voľbou pre kozmetických poradcov a ich zákazníkov. Oriflame je dnes vedúcou kozmetickou spoločnosťou priameho predaja vo viac ako 20 krajinách a značka Oriflame v mnohých z nich doslova zdomácnela. Vstup značky na Slovensko sa datuje od roku 1991. Po rozdelení republiky v roku 1993 vznikla samostatná dcérska spoločnosť Oriflame Slovakia s.r.o.

Oriflame - výrobky

Oriflame už od svojich začiatkov verí v dokonalosť prírody, ktorej súčasťou človek neodmysliteľne je. S poznaním náročných potrieb súčasného spotrebiteľa prináša Oriflame širokú škálu 400 najrozmanitejších výrobkov pleťovej, dekoratívnej, telovej a vlasovej kozmetiky a vôní pre každého. Produkty sú vyvíjané v moderných laboratóriách podľa prísnych mikrobiologických noriem, čím Oriflame napĺňa jednu zo základných myšlienok, prinášať "to najlepšie z vedy v spojení s tým najlepším z prírody". Nové výrobky sa netestujú na zvieratách, nepoužívajú sa žiadne živočíšne komponenty a obaly výrobkov sú recyklovateľné. Výrobky sa testujú iba na ľudských dobrovoľníkoch. Oriflame ponúka širokou škálu kozmetických produktov vyrábaných v Írsku v najmodernejších závodoch, pri zabezpečení náročnej kontroly akosti a splnení špeciálnych prísnych noriem ekologickej čistoty. Centrálna výroba je v Dubline. Tento závod je jedným z najmodernejších v Európe. Oriflame sa snaží pružne reagovať na aktuálne trendy. Každý mesiac preto prichádza s novým katalógom.

Oriflame - úspech

Výrobky firmy získavajú zákazníci formou priameho predaja. To znamená, že firma Oriflame pracuje s nezávislými kozmetickými poradcami, ktorí obchodujú priamo s konečným zákazníkom. Nezávislí poradcovia navštevujú klienta, ktorý si môže v pokoji a pohodlí vybrať výrobky a súčasne získať odborné kozmetické poradenstvo. Oriflame prináša ženám, ale i mužom po celom svete nielen kvalitnú prírodnú kozmetiku za dostupnú cenu, ale i výhodnú zárobkovú príležitosť. Predajom si môžu zarobiť jedinečných 30 % z ceny predanej kozmetiky a ďalšie príjmy im plynú z rozvíjania obchodných činností a získavania nových poradcov. Metóda priameho predaja sa rýchlo šíri po celom svete.



Prístupov 1442
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Násilie
[ 15.7.2008] (príspevkov 2)
Taxikár
[ 15.7.2008] (príspevkov 0)
Nelegálne dovážanie cigariet
[ 15.7.2008] (príspevkov 0)
Hudobný festival sa blíži!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Vylúpil benzínku
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Teplotný rekord.......NEPADNE!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Aj oni majú prázdniny!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Pápež Benedikt XVI.
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Porodila dvojičky
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)