blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG 4ever-michalovce
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
4EVER-Michalovce



Kobra11
pridal 4EVER-Michalovce 12.4. 2008 o 13:32

Erdogan Atalay sa narodil 22. septembra 1966 v Hannoveri. Jeho matka bola pôvodom Nemka, exotické črty však zdedil po otcovi – Turkovi. Vyrastal v Nemecku, ale dodnes sa neprestal stýkať s rodinou svojho otca. Po prvýkrát ochutnal herecký chlebíček v predstavení Môžem s vami pracovať? ako osemnásťročný. Vzhľadom na jeho výkon ho angažovali do divadelnej hry Aladin a zázračná lampa. Neskôr na Hamburskej univerzite študoval hudbu a výtvarné umenie. Túžba po herectve v ňom stále silnela a čoskoro sa začal zjavovať v menších úlohách na divadelnej scéne v Hamburskom divadle. Jeho prvou televíznou rolou bola postava Gréka v seriáli pre mládež Múdrosť peňazí v hudbe. Potom sa objavil aj v seriáloch Dvojité nasadenie, Hliadka, Klaun... Najväčší úspech mu však priniesla úloha vrchného komisára Gerkhana. Momentálne žije v Berlíne so svojou priateľkou Marion a jeho veľkým snom je zahrať si vo filme. Na príležitosť ešte čaká a tvrdí: „Čo nie je, môže byť...“

René Steinke momentálne žije s herečkou Susanne Michel, ktorú stretol pri natáčaní v Anglicku. Vlastní Porsche 996 Cabrio. Žije v Berlíne a pri natáčaní Kobry 11 v Kolíne nad Rýnom. Veľmi rád závodí a dokonca vlastní vlastnú závodnú licenciu. Má sestru Simone. Vyštudoval hereckú školu Ernesta Buscheja a potom hral dva roky v divadle. Taktiež si zahral v menších úlohách seriálov: Hliadka, Volajte Políciu 110 a Rodina ku vybozkávaniu. Rola ktorá ho mala postaviť, bol až postava vrchného komisára Toma Kranicha v Kobre 11. " Je to fyzicky náročnejšie než divadlo, pretože sa aktívne účastníme mnoha akčných scén. Baví nás to sme ako malí chlapci."

Christian Oliver jazdí autom značky Lexus LS430. Zahrál si úlohu v seriály V.I.P s Pamelou Anderson. V Los Angeles má prezývku "Baby-A". Vlasní svoj vlastný odevnícky podnik.

Mark Keller žije so svojou ženou Tulin a synmi Aaronom a Joshuom na Bobamskom jazere. Po odchode z Kobry 11 natočil cez desiatky filmov - všetky boli úspešné. Má svoje vlastné natáčacie štúdio a natočil svoj vlastný album v angličtine. Momentálne jazdí zapožičaným vozidlom značky VW Phaeton.



Prístupov 1272
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Násilie
[ 15.7.2008] (príspevkov 2)
Taxikár
[ 15.7.2008] (príspevkov 0)
Nelegálne dovážanie cigariet
[ 15.7.2008] (príspevkov 0)
Hudobný festival sa blíži!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Vylúpil benzínku
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Teplotný rekord.......NEPADNE!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Aj oni majú prázdniny!
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Pápež Benedikt XVI.
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)
Porodila dvojičky
[ 13.7.2008] (príspevkov 0)